fredag 6 mars 2009

Pastasås med tandoorikyckling

Den här middagen fotade jag inte eftersom jag egentligen inte hade tänkt lägga upp för den kändes så tråkig... Men min man tyckte att det var ungefär det godaste han någonsin ätit så han tyckte absolut att jag skulle skriva upp det här så att jag inte glömmer bort vad jag gjorde :-)
  • 2 stora kycklingfiléer
  • 2 msk limejuice
  • 1 msk tandoori
  • broccoli
  • haricot verts
  • majs
  • 1 burk creme fraiche med paprika & chilismak
  • 1 dl matlagningsgrädde

Jag strimlade kycklingen i små bitar och marinerade ett par timmar i en blandning av limejuice och tandoori. Sen stekte jag kycklingen och lade ner övriga ingredienser. Jag hade kokat broccolin ett par minuter innan så den skulle bli lite mjukare. Vi serverade såsen till pasta och kombinationen med tandoori, paprika och chili blev verkligen helt suverän!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det här skall jag testa! :-)