söndag 22 mars 2009

Karins fiskbiffar

Det här tipset har jag fått från min kollega Karin som säger att det är ett bra knep för att få i kräsna barn lite fisk :-) Nu var visserligen inte min treåring så imponerad den här gången, men hon smakade åtminstone och det kanske går bättre nästa gång... vi som är lite äldre tyckte i alla fall att det var jättegott, och enkelt!

Jag bara mixade ett upptinat paket fryst sej med stavmixern, blandade i ett ägg och kryddade med lite Seafood Magic. Sen klickade jag ner smeten i stekpannan och stekte en stund. Till fiskbiffarna åt vi en blandning av kamutvete och matvete, och för att få lite mer smak så ringlade vi över lite Oyster and Shrimp Sauce (lite! den är rejält stark!). Eftersom jag hade bakat idag så passade vi på att ta lite ljummet bröd till också. Mums!

1 kommentar:

Ann sa...

Mmmm så gott det lät, måste nog sondera lite i Kryddlandets skafferi.