Blandade provsmakningar - vissa mer lyckade än andra
lördag 16 maj 2009
Fläskfilé med tigersmak...
... eller vad man nu ska kalla den här rätten :-) Fläskfilén strimlade jag och marinerade i en blandning av Tiger sauce och Tony Chachere's Creole Seasoning (starkt blir det!). Sen stekte jag det tillsammans med hackad rödlök, champinjoner, skärbönor och ett par vitlöksklyftor. Till slut såsade jag till det med lite matlagningsgrädde och serverade med tagliatelle. Jättegott!!
På jakt efter den perfekta lunchlådan experimenterar jag med resterna från gårdagens middag + de grönsaker som fanns med i veckans Ekolåda + alla möjliga och omöjliga kryddor och smaksättare.
Kryddorna kommer ofta från min butik www.kryddlandet.se eftersom jag måste provsmaka så jag vet vad jag säljer...
Ibland blir det bra och ibland blir det... öhhh... annorlunda!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar