lördag 23 augusti 2008

Lövbiff med dijonsenap och kapris


Kombinationen lövbiff fylld med dijonsenap, kapris och rödlök, upptäckte vi på Zinkens krog för några år sedan, men de har den tyvärr inte kvar på menyn så nu får vi göra olika varianter själva här hemma.

De senaste veckorna har det mest varit gul lök i Ekolådan så idag fick det bli gul istället för röd lök. Jag blandar alltså senapen, hackad lök och kapris och lägger på den stekta lövbiffen och rullar ihop.

Till detta gjorde jag potatis och grönsaker i ugnen. Potatisen skivades och fick ligga en stund i en plastpåse tillsammans med en blandning av olivolja, timjan, franska örter, salladskrydda och ekrökt flingsalt. Sedan fick potatisen stekas i ugnen tillsammans med brytbönor, vaxbönor och tomater.
Resultatet blev helt ok och jag blev extra nöjd med kryddningen av potatisen och grönsakerna idag.

Inga kommentarer: