tisdag 30 juni 2009

Asiatiskt kyckling-hopkok... favorit i repris!

Det här är egentligen en repris på "Pastasås med tandoorikyckling" som jag skrev om 6 april, men då hade jag inte kameran framme så den fick vara med igen nu :-)

Den här gången hade jag ingen smaksatt creme fraiche så istället använde jag detta:
  • 2 strimlade kycklingfiléer
  • 2 pressade limefrukter (borde nog ha varit en till)
  • 1 msk tandoori
  • 1 tsk koreanskt chilipulver
  • några nypor krossade kaffir-lime blad
  • lite frysta wokgrönsaker
  • ärter
  • 1,5 dl matlagningsgrädde

Det var inte avsiktligt, den där asiatiska mixen (indisk tandoori, koreansk chili och thailändska limeblad), men det blev ju lite kul :-)

Till middag åt vi kycklingen med tagliatelle, men det som blev över hade jag i lunchlådan tillsammans med matvete och det blev nästan ännu godare.

Inga kommentarer: