Blandade provsmakningar - vissa mer lyckade än andra
onsdag 15 oktober 2008
Rotfruktsrårakor
Vi hade gott om rotfrukter hemma så det blev något slags rårakor med potatis, morötter, palsternackor, gulbetor, röd och gul lök. Jag blandade också i ett par ägg även om jag inte tror att det ska vara det i rårakor egentligen... Alltihop smaksattes med röksalt och "pizza och pastakrydda".
Det tar ju ett tag att skala och riva alla grönsakerna... så jag orkade inte laga så mycket mer mat, men färdiglagade kryddjärpar blev också gott till!
På jakt efter den perfekta lunchlådan experimenterar jag med resterna från gårdagens middag + de grönsaker som fanns med i veckans Ekolåda + alla möjliga och omöjliga kryddor och smaksättare.
Kryddorna kommer ofta från min butik www.kryddlandet.se eftersom jag måste provsmaka så jag vet vad jag säljer...
Ibland blir det bra och ibland blir det... öhhh... annorlunda!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar